Udskiftning af vinduer og døre efter mål

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer? Hos Tømrerfirmaet Jensen ApS tilbyder vi reparation, vedligeholdelse og montering af vinduer og døre hos private og erhverv. Vi holder til i Holbæk, men hjælper også kunder i blandt andet Nykøbing Sjælland, Roskilde og mange andre steder.

Funktionelle og energivenlige vindueselementer

Vi laver alle former for reparation og vedligeholdelse af døre og vinduer, men det kan ofte betale sig at få dem udskiftet, hvis de er ved at være gamle. Moderne yderdøre og vindueselementer er mere funktionelle og energivenlige. Dertil kommer, at energiruder er langt mere effektive end ældre termoruder.

Vi tilbyder nye vinduer efter mål, og du kan næsten få rammerne, som du ønsker. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset.

Vi har 25 års erfaring med tømrerarbejde og har en stor ekspertise med at udvikle æstetiske løsninger, hvor kvaliteten er i top. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af dit valg af vinduesproducent. Dertil kommer dit ønske til materialer og ruder. Mange vælger træ/alu-vinduer, som er en kombination af det bedste med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt.

Kontakt os for at få et tilbud på en vinduesudskiftning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre meget mere, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for reparation eller udskiftning af vinduer. Du kan ringe til os på telefon 40 26 19 87 eller skrive til os på toefj@firma.tele.dk for at aftale det videre forløb.

tømrerfirmaet jensen aps

Du kan finde os på adressen:

Dannegårdsvej 2

4520 Svinninge  

​Ring til os på:

40 26 19 87

​Send os en e-mail på:

toefj@firma.tele.dk