​UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE EFTER MÅL

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer? Hos Tømrerfirmaet Jensen ApS tilbyder vi reparation, vedligeholdelse og montering af vinduer og døre hos private og erhverv. Vi holder til i Svinninge, men arbejder gerne på hele Sjælland og vi har bl.a. kunder i København, Holbæk og Roskilde.

Funktionelle og energivenlige vindueselementer

Vores tømrere laver alle former for reparation og vedligeholdelse af døre og vinduer, men det kan ofte betale sig at få dem udskiftet, hvis de er ved at være gamle. Moderne yderdøre og vindueselementer er mere funktionelle og energivenlige end gamle og slidte vinduer og døre. Dertil kommer, at energiruder er langt mere effektive end ældre termoruder. Er du ude i at spare på energien kan det også være en fordel at undersøge taget tilstand og om det giver mening at ligge et nyt tag.

Vi tilbyder nye vinduer efter mål, og du kan næsten få rammerne, som du ønsker. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset.

Vi har 25 års erfaring med tømrerarbejde og har en stor ekspertise med at udvikle æstetiske løsninger, hvor kvaliteten er i top. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af dit ønske til materialer og ruder. Mange vælger træ/alu-vinduer, som er en kombination af det bedste med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt.

Kontakt os for at få et tilbud på en vinduesudskiftning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre meget mere, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for reparation eller udskiftning af vinduer. Du kan ringe til os på telefon 40 26 19 87 eller skrive til os på toefj@firma.tele.dk for at aftale det videre forløb.

Vil du gerne have et tilbud på en opgave af os? 

Kontakt os her i vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tømrerfirmaet Jensen ApS​

Dannegårdsvej 2, 4520 Svinninge

Telefon: 40 26 19 87

E-mail: toefj@firma.tele.dk