Nyt tag og tagarbejde af erfaren tømrer

Overvejer du at få et nyt tag? Hos Tømrerfirmaet Jensen ApS er vi specialister i at reparere og vedligeholde tagkonstruktioner. Vi har stor erfaring og udfører alle former for tagarbejde for private og erhverv. Vi holder til i Svinninge, men har kunder på hele Sjælland, herunder i i København, Holbæk og Roskilde.

Tagarbejde af certificerede tagspecialister

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod regn, sne og smeltevand. Vi tilbyder både udskiftning af tag, tagrenovering og andet tagarbejde. Vi kommer også gerne med råd og vejledning samt med gode ideer når I skal have lagt et helt nyt tag.

Forbedring af ventilationen minimerer risikoen for svamp i tagkonstruktionen. Tilstoppede tagrender og nedløb kan også give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionen. Mindre skader i tagmaterialet kan ligeledes føre til store skader i huset. Derfor er det vigtigt, at du kigger efter utætheder og skader med jævne mellemrum. Det kan i sidste ende spare dig for mange bekymringer.

Vi har 25 års erfaring og er certificerede tagspecialister. Vi har stor ekspertise med at udvikle æstetiske løsninger i topkvalitet, og vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger naturligvis af dit ønske til tagmaterialet. Der kan også være behov for at hæve eller forstærke tagkonstruktionen. Dertil kommer behovet for efterisolering og udbedring af eventuelle skader på tagkonstruktionen.

Kontakt os for at få et tilbud på tagservice

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger, og vores tømrer kommer gerne ud for at kigge på det gamle tag. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for et nyt tag eller anden tagservice. Du kan ringe til os på telefon 40 26 19 87 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail toefj@firma.tele.dk.

Vil du gerne have et tilbud på en opgave af os? 

Kontakt os her i vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tømrerfirmaet Jensen ApS​

Dannegårdsvej 2, 4520 Svinninge

Telefon: 40 26 19 87

E-mail: toefj@firma.tele.dk